service  center

Login

Wachtwoord Vergeten?

Webmail  Login

Login

cPanel  Login

Login

Onze VPS oplossingen zijn efficient, krachtig, zeer schaalbaar en goed geprijsd.   Bekijk de mogelijkheden van onze VPSsen, klik hier.
Uw mail, agenda, contacten en taken overal beschikbaar, deelbaar en veilig in de cloud?   Kies dan voor Hosted Exchange 2010, klik hier!

Netwerk Informatie

Brocade

Ons netwerk is geheel redundant uitgevoerd, wat betekent dat als er een storing optreed op een onderdeel van ons netwerk de andere zijde het vlekkenloos overneemt.

Onze servers zijn aangesloten op 9 onafhankelijke internationale carriers, en hebben een directe verbinding met de AMS-IX. Onze core routers bestaan uit twee Broccade Networks routers (voorheen Foundry), deze routers zijn redundant uitgevoerd en staan in een onderlinge redundante opstelling. Door deze opstelling kan het netwerk doordraaien op één router als er zich een storing voordoet op de andere router. Voor de interne switching maken wij gebruik van Broccade Networks (core) switches. Onze interne (core) switches staan eveneens in een redundante opstelling.

Reasonnet Netwerk (Gyrocenter Datacenter)

In het Gyrocenter wordt gebruik gemaakt van het zeer hoogwaardige Reasonnet netwerk. De core routers bestaan uit twee Foundry Networks Big Iron routers; deze routers zijn in een redundant opstelling geplaatst. Hierdoor  kan het netwerk doordraaien op één router als er zich een storing voordoet op de andere router, wat een zeer minimale downtime oplevert. Het netwerk is dusdanig opgebouwd dat een uptime garantie kan worden afgegeven van 99,9%.

Exchanges Exchanges Carriers
Amsterdam - AMS-IX Oslo - Netnod Dtag
Frankfurt – Decix Budapest - Bix KPN
Swiss – Swissix Milan - Mix Global Crossing
London – Linx Vienna – Vix Telia
Polen - PL-ix New York - NY exchange Level3
Parijs – Freeix/PNAP   etc.

Wedare Netwerk (Databarn Datacenter)

In de Databarn wordt gebruik gemaakt van het zeer hoogwaardige Wedare Netwerk, de core routers en switches zijn geplaatst in een redundante opstelling, zodra er zich een storing zou voordoen op een van de switches of routers, wordt er omgeschakeld naar een unit die reeds stand-by staat waardoor de eventuele downtime minimaal zal zijn. De switching wordt volledig verzorgd door apparatuur van Foundry Networks. Het netwerk is zo opgebouwd dat een 99.9% uptime garantie kan worden afgegeven.

Exchanges Carriers Carriers
Amsterdam - AMS-IX Cable & wireless Telia
Frankfurt – Decix Savvis NTT
  Interoute  

© Copyright 2003 - 2017 - We Are Online B.V. - Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.