service  center

Login

Wachtwoord Vergeten?

Webmail  Login

Login

cPanel  Login

Login

Onze VPS oplossingen zijn efficient, krachtig, zeer schaalbaar en goed geprijsd.   Bekijk de mogelijkheden van onze VPSsen, klik hier.
Uw mail, agenda, contacten en taken overal beschikbaar, deelbaar en veilig in de cloud?   Kies dan voor Hosted Exchange 2010, klik hier!

Datacentra Gyrocenter en Databarn

Gyrocenter Logo

We Are Online heeft sinds januari 2007 haar internetdiensten ondergebracht in het Gyrocenter en de Databarn datacenter als fallback locatie. Het Gyrocenter datacenter is opgezet in 2005 en in de twee jaar dat het bestaat een van de betere datacenters van Amsterdam.

Beveiliging

Het gebouw Gyrocenter wordt 24 uur per dag bewaakt via een CCTV (Closed Circuit Television). De toegang wordt geregeld door een PAC (Proximity Access Cards) systeem. Via dit systeem hebben enkel bevoegde personen toegang tot de voor hen bestemde ruimtes. Bovendien zijn er 24/7 engineers aanwezig die kunnen ingrijpen bij verdachte situaties.

Stroomtoevoer

Het Gyrocenter datacenter beschikt over een eigen UPS systeem. Mocht het voorkomen dat de stroomtoevoer van buitenaf uitvalt dan neemt deze UPS de stroomtoevoer over totdat de 3 diesel generatoren gestart zijn. Er is een voorraad qua brandstof dat het Gyrocenter 48 uur lang stroom kan produceren voor al haar faciliteiten. Het Gyrocenter geeft dan ook een 100% beschikbaarheidgarantie wat betreft stroomtoevoer.

Airco/Koeling

Alle datavloeren worden middels Airco op een constante temperatuur van 21°C ± 2°C gehouden met een luchtvochtigheidsgraad van 50% ± 10%. Dit wordt middels een BMS (Building Management Systeem) in de gaten gehouden.

Brand detectie en preventie

In het gehele gebouw is een Very Early Smoke Detection Apparatus (VESDA) aanwezig. Op deze manier kunnen beginnende branden direct worden gedetecteerd en worden bestreden. Daarnaast worden branden via argongas geblust, dit is niet schadelijk voor elektronische apparatuur.

Building Management Systeem

Via een BMS wordt het gehele datacenter in de gaten gehouden. Via sensoren worden temperaturen gemeten, voltages in de gaten gehouden en lekken gedetecteerd. Op deze manier kunnen engineers vroegtijdig ingrijpen bij eventuele problemen.© Copyright 2003 - 2017 - We Are Online B.V. - Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.