service  center

Login

Wachtwoord Vergeten?

Webmail  Login

Login

cPanel  Login

Login

Onze VPS oplossingen zijn efficient, krachtig, zeer schaalbaar en goed geprijsd.   Bekijk de mogelijkheden van onze VPSsen, klik hier.
Uw mail, agenda, contacten en taken overal beschikbaar, deelbaar en veilig in de cloud?   Kies dan voor Hosted Exchange 2010, klik hier!

Cloud Harddrive

“Cloud Harddrive; al Uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, overal toegankelijk en te delen met anderen.”

Waarom Cloud Harddrive?

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage Oplossing waarbij de besaanden volledig 256 bits encrypted zijn en de verbinding met de Cloud middels SSL, uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag is in Nederland.

Wat zijn de mogelijkheden van Cloud Harddrive:
Overal en altijd uw data binnen handbereik
U kunt via uw computer(s), mobiele telefoon en via een online web portaal bij uw bestanden en mappen, waar u ook bent!
   
Onbeperkte Opslag en Cloud Hardeschijven*
U kunt onbeperkt al uw bestanden en mappen opslaan, u kunt zoveel Cloud Harddrives aanmaken als u wenst (fair use policy)!
   
Wij maken back-ups van uw bestanden
Om er zeker van te zijn dat al uw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden uw bestanden ook nog apart geback-uped naar een extern back-up platform.
   
Uw data is 256-bits encrypted, dus 100% veilig!
Uw data staat encrypted op uw computer(s) en bij ons in de Cloud, alleen ons systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juist wachtwoord.
   
Diefstal Beveiliging en uw data op afstand vernietigen!
Met de ingebouwde diefstal beveiliging in het Cloud Harddrive systeem, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen met en paar drukken op de knop.
   

Verbinden met de Cloud alleen middels SSL verbinding

Alle uw apparaten en browsers verbinden alleen met een beveiligde verbinding (SSL verbiding) naar onze onze Cloud, let op het slotje in uw browser.
   
Uw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum
U bent wettelijk verplicht uw data in Nederland op te slaan, onze Cloud voldoet aan deze strenge voorwaarde. Ons datacentrum heeft 2 ISO certificaten.
   
Synchroon Delen en Samenwerken
U kunt op verschillende manieren Hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken.
   
Verwijderd items worden 30 dagen bewaard
Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijderd, zijn nog 30 dagen terug te vinden in uw prullenbak in het online web portaal.
   
Tot 14 dagen revisies van uw data terugzetten
Wij houden revisies van uw bestanden bij, zodat u een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door een van de vorige versie te herstellen.
   
Rechten makkelijk in te stellen
Als groep beheerder (bedrijfsbeheerder), kunt u andere gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen en rechten toekennen en ontnemen.

Prijzen Cloud Harddrive:

De Cloud Harddrive prijzen worden berekend per licentie elke aangemaakte licentie loopt 1 maand. De beheerder kan licenties aanmaken en verwijderden (in het beheergedeelte). U betaald dus altijd minimaal voor 1 maand als u een gebruiker of licentie aanmaakt, u kunt een licentie ook van een gebruiker ontnemen en aan een nieuwe of andere gebruiker koppelen. U heeft dus binnen de maand ook nog alle vrijheid.

Aantal Licenties 1/4 5 t/m 24 25 t/m 74 75 t/m 200 200+
Totale mogelijke Opslag   FUP   FUP   FUP   FUP   FUP
Prijs per maand (excl. BTW)   € 7,50   € 7,00   € 6,50   € 6,00   € 5,50
    Bestel   Bestel   Bestel   Bestel   Bestel
Een korte omschrijving van de mogelijkehden van Cloud Harddrive

Data Opslag en Beveiliging
Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Alle mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn wachtwoord beveiligd. De communictatie met de cloud gaat middels SSL.

Aan uw computer wordt door de Cloud Harddrive applicatie een unieke code gekoppeld, hierdoor kan op afstand (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden "vernietigd".

Data delen met anderenCloud Harddrive
Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met andere (bijvoorbeeld als Team Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een team lid ook beperken tot alleen lezen bijvoorbeeld. Om Cloud Harddrives te kunnen delen moet de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en in te werken. Er zijn andere manieren om mappen of bestanden te delen met onbekenden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met onbekenden, die vervolgens helemaal secure en volgens uw "regels" kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/of maar x keer).

Altijd en overal toegankelijk
Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry.

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het drag en drop systeem, het syncronisatie process is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

Wat kan ik met Cloud Harddrive?

Met Cloud Harddrive kunt u meerdere persoonlijke Harde Schijven en meerdere Team Harde Schijven aanmaken om bestanden te kunnen delen, bestanden te back-uppen en altijd uw bestanden bij de hand te hebben, zonder limiet. Deze schijven worden middels de Cloud Harddrive applicatie als "gewone" schijven zichtbaar op uw PC of Mac.

Aantal Licenties 1/4 5 t/m 24 25 t/m 74 75 t/m 200 200+
Totale mogelijke Opslag   FUP   FUP   FUP   FUP   FUP
Prijs per maand (excl. BTW)   € 7,50   € 7,00   € 6,50   € 6,00   € 5,50
    Bestel   Bestel   Bestel   Bestel   Bestel

© Copyright 2003 - 2017 - We Are Online B.V. - Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.