service  center

Login

Wachtwoord Vergeten?

Webmail  Login

Login

cPanel  Login

Login

Onze VPS oplossingen zijn efficient, krachtig, zeer schaalbaar en goed geprijsd.   Bekijk de mogelijkheden van onze VPSsen, klik hier.
Uw mail, agenda, contacten en taken overal beschikbaar, deelbaar en veilig in de cloud?   Kies dan voor Hosted Exchange 2010, klik hier!

Domeinnamen

Logo SIDN

Een juiste domeinnaam, ook wel het adres van uw website, vergroot het gemak waarmee men uw website kan vinden. Een goede domeinnaam is dus van cruciaal belang.

Een goede domeinnaam geeft bezoekers vertrouwen en een professionele indruk van uw bedrijf. Met een eigen domeinnaam bent u niet alleen verzekerd van een eigen internetadres (www.uwbedrijf.nl) maar ook van eigen e-mail adressen (uwnaam@uwbedrijf.nl).

Domeinnaam prijzen
Domeinnaam Prijs per Jaar
.nl € 12,60
.com € 14,30
.org € 14,30
.net € 14,30
.be € 14,30
.eu € 14,30
.de € 14,30

Voor alle prijzen kijkt u op onze bestel site!

Domeinnaam registrars

 

Uw domeinnamen verhuizen

Het verhuizen van uw .nl domeinnaam naar We Are Online geschiedt in twee eenvoudige stappen.

1. Stel uw oude provider schriftelijk op de hoogte dat u uw domeinnaam bij We Are Online wenst onder te brengen. Vraag tevens de EPP-code of Verhuiscode bij hen op.

2. Bij het invullen van het verhuis verzoek op onze bestel site vult u de verkregen code in, waarna het domein binnen maximaal 5 dagen is verhuisd. De bovenstaande stappen gelden ook voor de volgende domeinnaam extensies: .com  |  .net  .org  |  .biz .net  |  .mobi  |  .de  |  .me  |  .tv. De overige domeinnamen kunnen zonder code worden verhuisd.


© Copyright 2003 - 2017 - We Are Online B.V. - Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.